Vrij en Energiek leven.

Vrij en Energiek leven, iets wat niet voor iedereen even makkelijk is. Ingesleten patronen door werk, gezin en bepaalde situaties die zich voordoen zorgen ervoor dat het erop kan lijken dat je de controle over je leven bent verloren. Deze ingesleten patronen zijn te veranderen, ook in kleine stapjes, want elke stap voorwaarts is er een, en twee stappen voorwaarts en een stapje terug is nog steeds een stap voorwaarts.

De sleutel ligt in het goed voor jezelf leren zorgen en jezelf op de eerste plaats leren zetten zowel op psychisch als op fysiek niveau. Alleen dan kun je er zijn voor anderen en voldoen aan de taken die van je worden gevraagd zonder dat jij jezelf voorbij loopt.

Onder deze pagina vind je verschillende artikelen met onder andere tips en trics om beter voor jezelf te leren zorgen en hoe je dat in kleine stapjes kunt bereiken, maar ook wat ik voor jou zou kunnen betekenen hierin.

Wil je nu al meer informatie? Stuur mij dan een berichtje via Messenger op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Vrij-op-weg-361509547260485/ 

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

Mirjam van der Veldt Coaching

Coaching voor/tijdens en na plastische chirurgie

Mirjam van der Veldt

Schrijfster | Coach

Vrij op Weg

Liberate Yourself

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag